Brukt Equiflex Snake Dance SOLGT!

b-2019181
  • Beskrivelse

Brukt Equiflex Snake Dance. En lett og kort sal med en bom som gir god mankeklaring. 15,5" sete med god støtte.

Salen er godt vedlikeholdt. Nypris i dag er Kr. 22.490,- SOLGT!

En allround sadel med et elegant kantmønster og flotte sølvconchos. Sete gir meget god støtte og komfort, og egner seg til både øvede og uøvede ryttere. Kvalitet på lær og håndtverkt i absolutt toppklasse. Klargjort for fortøy. Mykt stoppet sete og glatt setelær som er enkelt å gjøre vanntett. (med Aussie Lærbalsam) . Blevis Quick Change for enkel og rask justering.

Salen kan også sendes utenlands (Utenlandske kunder betaler ikke norsk moms ved utførsel / sending til utlandet)

Sadlen er bygget på den unike Equiflex bommen som tilpasser seg hesten og følger dens bevegelses mønster. Les mer om Equiflex på våre informasjonsider.

Under "Velg alternativ" kan du velge om vi skal sende deg salmal og bestillingskjema, eller om du ønsker besøk av saltilpasser. Ved saltilpassing kjører vi maks 100 km. en vei fra vår butikk i Nittedal. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål vedrørende saltilpassing. Du betaler et depositum på Kr. 350,- for salmalen. Ønsker du besøk av vår saltilpasser betaler du Kr. 500,- i depositum + kjøring (maks Kr. 300,-)
NB: Beløpet på din bestilling viser prisen på salen du har lagt i handlekurven. Vi ber deg se bort fra dette, da vi retter dette til riktig beløp etter hvilket alternativ du velger. Det er heller ingen forpliktelser til å kjøpe sal, selv om vi har gjort en salprøving.