Brukt Equiflex Allround sal SOLGT

b-2019-11
  • Beskrivelse

En allround sal som også egner seg godt til korte hester. Med et elegant kantmønster og D- ringer med festereimer (for enkelt å feste ønsket utstyr på salen). Sete gir meget god komfort, og egner seg godt for lange dager i salen. Salen er godt balansert og egner seg til både øvede og uøvede ryttere.

Salen har en Semi Quarter / Full Quarter bom med 15,5" sete som har god støtte.

Salen er godt vedlikeholdt Selges for kr. 14.900,- (Nypris i dag Kr. 22.540,-)

SOLGT!

Klargjort for bakgjort og fortøy.
Mykt stoppet sete og Nubuk setelær av beste kvalitet.
Blevis Quick Change for enkel og rask justering

Denne salen eies av Rodeo Hesteutstyr og det er mulighet for fratrekk av moms for de som har momsregnskap for hest som næring.

Salen kan besiktiges etter avtale eller sendes. 10 dagers full retur-rett.

Salen kan også sendes utenlands (Utenlandske kunder betaler ikke 25% norsk moms ved utførsel / sending til utlandet)

Sadlen er bygget på den unike Equiflex bommen som tilpasser seg hesten og følger dens bevegelsesmønster. Les mer om Equiflex

Under "Velg alternativ" kan du velge om vi skal sende deg sal, eller salmal og bestillingskjema, eller om du ønsker besøk av saltilpasser. Ved saltilpassing kjører vi maks 100 km. en vei fra vår butikk i Nittedal. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål vedrørende saltilpassing. Du betaler et depositum på Kr. 350,- for salmalen. Ønsker du besøk av vår saltilpasser betaler du Kr. 500,- i depositum + kjøring (maks Kr. 300,-)
NB: Beløpet på din bestilling viser prisen på salen du har lagt i handlekurven. Vi ber deg se bort fra dette, da vi retter dette til riktig beløp etter hvilket alternativ du velger. Det er heller ingen forpliktelser til å kjøpe sal, selv om vi har gjort en salprøving.