Equiflex Allround SOLGT!

b-11
  • Beskrivelse

En allround sal godt egnet for, korte kraftige hester. Med et elegant kantmønster og D- ringer for festereimer (for enkelt å feste ønsket utstyr på salen). Sete gir meget god komfort, og egner seg godt for lange dager i salen. Salen er godt balansert og egner seg til både øvede og uøvede ryttere.

Salen har 15,5" sete med god støtte.

Salen er meget lite brukt, og selges med full garanti (10 år totalgaranti regnet fra april 2014)
Selges for kr. 14.900,- (Nypris Kr. 18.490,-)

Solgt !

Farge: Mørk brun

Klargjort for bakgjort og fortøy.
Mykt stoppet sete og Nubuk setelær av beste kvalitet.
Blevis Quick Change for enkel og rask justering

Sadlen er bygget på den unike Equiflex bommen som tilpasser seg hesten og følger dens bevegelsesmønster. Les mer om Equiflex

Under "Velg alternativ" kan du velge om vi skal sende deg sal, eller salmal og bestillingskjema, eller om du ønsker besøk av saltilpasser. Ved saltilpassing kjører vi maks 100 km. en vei fra vår butikk i Nittedal. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål vedrørende saltilpassing. Du betaler et depositum på Kr. 350,- for salmalen. Ønsker du besøk av vår saltilpasser betaler du Kr. 500,- i depositum + kjøring (maks Kr. 300,-)
NB: Beløpet på din bestilling viser prisen på salen du har lagt i handlekurven. Vi ber deg se bort fra dette, da vi retter dette til riktig beløp etter hvilket alternativ du velger. Det er heller ingen forpliktelser til å kjøpe sal, selv om vi har gjort en salprøving.