Equiflex Short and Wide SOLGT!

b-148
  • Beskrivelse

En allround sal godt egnet for, f.eks Haflinger, Dølahest, Fjordinger, Kaldblodshester osv. Med et elegant kantmønster og festereimer for enkelt å feste ønsket utstyr på salen. Sete gir meget god komfort, og egner seg godt for lange dager i salen. Sadlen er meget godt balansert og egner seg til både øvede og uøvede ryttere.

Salen har Medium Drop Down Rigging som gjør at salen legger seg godt rundt selv kraftige runde hester.

Salen er meget lite brukt, og selges med full garanti (10 år totalgaranti)
Selges for kr. 15.900,- Nypris for bare salen er Kr. 18.480,- (samt kr. 784,- for forsterkede stigreimer)

SOLGT!

Denne salen eies av Rodeo Hesteutstyr A/S og det er mulighet for fratrekk av moms for de som har momsregnskap for hest som næring.

Salen kan besiktiges i vår forretning eller sendes. 10 dagers full retur-rett.

Salen kan også sendes til utlandet (Utenlandske kunder betaler ikke norsk moms ved utførsel / sending til utlandet)
NB: Ingen returrett på saler som sendes til utlandet.

Farge: Mørk brun

Klargjort for bakgjort og fortøy.
Mykt stoppet sete og Nubuk setelær av beste kvalitet.
Blevis Quick Change for enkel og rask justering
Ekstra forsterkede stigreimer

Sadlen er bygget på den unike Equiflex bommen som tilpasser seg hesten og følger dens bevegelsesmønster. Les mer om Equiflex

NB: Arkivfoto. Arkiv foto er bilder av salen når den er ny. Denne salen er veldig lite brukt. Arkivbildene gir derfor et riktig inntrykk av salen.

Under "Velg alternativ" kan du velge om vi skal sende deg salmal og bestillingskjema, eller om du ønsker besøk av saltilpasser. Ved saltilpassing kjører vi maks 100 km. en vei fra vår butikk i Nittedal. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål vedrørende saltilpassing. Du betaler et depositum på Kr. 350,- for salmalen. Ønsker du besøk av vår saltilpasser betaler du Kr. 500,- i depositum + kjøring (maks Kr. 300,-)
NB: Beløpet på din bestilling viser prisen på salen du har lagt i handlekurven. Vi ber deg se bort fra dette, da vi retter dette til riktig beløp etter hvilket alternativ du velger. Det er heller ingen forpliktelser til å kjøpe sal, selv om vi har gjort en salprøving.