Equiflex Midnight Silver Show Reiner SOLGT!

rl-equiflex
  • Beskrivelse
  • Spesifikasjoner

Sjelden mulighet!
Brukt Rick LeMay Midnight Silver Show Reiner med Full Quarter bom, selges med 8 år totalgaranti
Salen er lite brukt og godt vedlikeholdt.
Nypris Kr. 29.800,- Selges for Kr. 22.700,- SOLGT !

Denne salen eies av Rodeo Hesteutstyr A/S og det er mulighet for fratrekk av moms for de som har momsregnskap for hest som næring.

Salen er for øyeblikket reservert. Ring kundeservice for nærmere informasjon. 

Salen kan besiktiges i vår forretning eller sendes. 10 dagers full retur-rett.

Salen kan også sendes utenlands (Utenlandske kunder betaler ikke norsk moms ved utførsel / sending til utlandet) NB: Ikke retur på saler som sendes til utlandet.

Salen er designet av Rick LeMay i samarbeid med Rodeo Hesteutstyr. Det er lagt stor vekt på kvalitet, bruksegenskaper, samt komfort for hest og rytter.

En proff Reining Show sal med nydelige conchos og beslag i det eksklusive Pullman sølvet "Midnight Silver".
Dyp rigging sikrer at salen legger seg godt og stødig rundt hesten.
Ekstra sydd lærforsterkning av stigbøylereimen, for å minske strekk i læret.
Ekte Lammefell underside.
Det åpne sete av typen "Close Contact" gir rytteren støtte samtidig som det også gir god bevegelsesfrihet.
Twist and Wrap Fendere for best mulig komfort.

Som ved alle Equiflex sadler er kvalitet på lær og håndtverkt i absolutt toppklasse.
Klargjort for bakgjort og fortøy.
Mykt stoppet sete og Nubuk setelær av beste kvalitet.
Blevis Quick Change for enkel og rask justering.

“Samarbeidet med Rodeo / Continental-Pullman Saddlery er det beste som har hendt mitt program. Salene passer mine treningshester meget bra og Equiflex- bommen gjør det mulig for meg å sitte bedre i øvelser som sliding-stop og spinn. Alle ryttere jeg gir salen til for å prøve, føler forskjellen og kjenner hvordan den hjelper deres ridning til å bli bedre. For meg selv ser jeg forskjellen på en meget positiv måte, og mine hester presterer bedre etter at jeg har begynt å ri i mine Pullman og Continental saler med Equiflex bom.”
Rick LeMay

Rick LeMay er en ledende person innen Reiningsporten i Skandinavia og både konkurerer og dømmer konkurranser i Europa forøvrig. Han er også kjent for sine kurs i Skandinavia. I tillegg er han godkjent dommer for AQHA, NRHA, APHA, ApHC, NSBA og WRAS.

Under "Velg alternativ" kan du velge om vi skal sende deg salmal og bestillingskjema, eller om du ønsker besøk av saltilpasser. Ved saltilpassing kjører vi maks 100 km. en vei fra vår butikk i Nittedal. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål vedrørende saltilpassing. Du betaler et depositum på Kr. 350,- for salmalen. Ønsker du besøk av vår saltilpasser betaler du Kr. 500,- i depositum + kjøring (maks Kr. 300,-)
NB: Beløpet på din bestilling viser prisen på salen du har lagt i handlekurven. Vi ber deg se bort fra dette, da vi retter dette til riktig beløp etter hvilket alternativ du velger. Det er heller ingen forpliktelser til å kjøpe sal, selv om vi har gjort en salprøving.

Sadlen er bygget på den unike Equiflex bommen som tilpasser seg hesten og følger dens bevegelsesmønster. Les mer om Equiflex på våre informasjonsider.

Produsent: Continental Saddlery
Artikkel Nr:

rl-equiflex

Bom: Full-Quarter
Mankeklaring: Medium
Sete størrelse: 16"
Vekt: 14 kg
Farge:

Brun som avbildet

Garanti: 8 år totalgaranti
Rigging: 7/8" In-Skirt Rigging