BEVISST- bok av Trine Bøhnsdalen

400
Legg i handlekurven
  • Beskrivelse

Forfatter Trine Bøhnsdalen beskriver boken:

Hva skjer egentlig i møte mellom en hest og et menneske?

Hvorfor er det sånn at to mennesker kan be en hest om å gjøre akkurat det samme, på den samme måten, men få helt forskjellige svar?

Kan hester sanse hva som skjer inni oss mennesker?

I denne helt nye boka BEVISST – Historier om samspill mellom hester og mennesker, finner du en samling tekster og historier om det å forstå seg selv i møte med hesten, og om hvordan det er å være hest i en menneskeskapt verden. Det er historier om alle de tingene hesten oppfatter helt annerledes enn oss, og hvordan vi ofte tillegger hester og situasjoner våre egne følelser og tolkninger som ikke alltid er presise. Det er historier om å forsøke å forstå hesten bedre, men også hvordan relasjonen med hesten kan være knyttet opp mot relasjonen vi har til oss selv og andre.

BEVISST er en bok for deg som er glad i hester og fascineres av relasjonen med den, uansett om du har drevet med hester hele livet eller bare sett på dem fra avstand. Her finner du en rekke historier som gir innsikt i å forstå hesten bedre, men også alt det hesten oppfatter ved oss, som vi ofte ikke er bevisst.

Boka BEVISST – Historier om samspill mellom hester og mennesker består av en rekke fortellinger fra et liv med hest. Egne opplevelser og møte mellom mange hester og mennesker. Boka inneholder også en rekke illustrasjoner hentet fra egne fotografier. Jeg håper det er en bok som kan gi både inspirasjon og lærdom, og kanskje åpne opp for å kunne se hesten, og deg selv, på en annen måte enn tidligere.

Om forfatteren:

Trine Bøhnsdalen jobber med relasjonen mellom hester og mennesker gjennom undervisning, tekster og foredrag.

Hun skriver:
Jeg brenner for å hjelpe mennesker med å forstå hesten og seg selv bedre gjennom å skape en større bevisstgjøring og forståelse for hestens atferd og samspillet med den. Jeg har jobbet med hest store deler av livet i både Norge, Svergie, USA og Australia. Jeg studerer psykologi og atferdsanalyse, og har en etterutdannelse innenfor hestefasilitert psykoterapi og læring som hesteansvarlig. Jeg har også utdannelse som fotograf og journalist og har to egne hester.