Brukt Equiflex TP Custom Pro Reiner SOLGT!

b-2019-tp-10
  • Beskrivelse

SOLGT!

Brukt Equiflex TP Custom Pro Reiner. Brukt i noen år. 7 års totalgaranti. Meget godt vedlikeholdt sal med noen bruksmerker. D-ringer for bakgjort må pusses for å få tilbake en bra overflate.

Salen har et 15,5" sete med god støtte, og er bygget på en Semi/Full Quarter bom. Vi kan gjerne sende vårt salmalgitter slik at vi kan gjøre en salprøving.

Salen kan også sendes ut på prøve. (ikke til utlandet)

Denne salen eies av Rodeo Hesteutstyr. Salgsummen er inkludert moms og frakt. Moms kan trekkes fra for de som har hest i næring.

TP-Custom Pro Reiner er en sal rettet mot Reining og er også en god allroundsal. Den kan brukes til trening / konkurranser og tur. Det er mulig å monterer festereimer til bagasje samt bakgjort.

Salens design og bruksegenskaper er et sammarbeid med den Norske treneren og rytteren Tor Erik Eggen på TP-Ranch, Rodeo.no og Continental Saddlery i Europa.

Resultatet er en elegant og solid sal som retter seg mot Reining, men som godt kan brukes til de fleste ridegrener. Det tøffe "Dropped Pointed" Skirt designet gir en sal som skiller seg ut i mengden. Salen har et setedesign som gir meget gode benkanaler, slik at rytteren oppnår nær kontakt med hesten. Cut Out designet gjør at fenderen svinger fritt uten å henge seg fast i lærkanter.

Avbildet sal har ekstra tilvalg, og koster ny Kr. 33.750,-
Tilvalg er: Forsterkede stigreimer, Twist and Wrap stigbøylereimer, Spesialbygget sete med ekstra støtte fremover samt extra soft seat, Custom Logo.
Les mer om tilvalg på våre Equiflex saler på siden Custom Made Saddles.

Som ved alle Equiflex sadler er kvalitet på lær og håndtverkt i absolutt toppklasse.
Klargjort for bakgjort og fortøy.
Mykt stoppet sete av beste kvalitet.
Blevis Quick Change for enkel og rask justering.

Sadlen er bygget på den unike Equiflex bommen som tilpasser seg hesten og følger dens bevegelsesmønster. Les mer om Equiflex på våre informasjonsider.

Under "Velg alternativ" kan du velge om vi skal sende deg salmal og bestillingskjema, eller om du ønsker besøk av saltilpasser. Ved saltilpassing kjører vi maks 100 km. en vei fra vår butikk i Nittedal. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål vedrørende saltilpassing. Du betaler et depositum på Kr. 350,- for salmalen. Ønsker du besøk av vår saltilpasser betaler du Kr. 500,- i depositum + kjøring (maks Kr. 300,-)
NB: Beløpet på din bestilling viser prisen på salen du har lagt i handlekurven. Vi ber deg se bort fra dette, da vi retter dette til riktig beløp etter hvilket alternativ du velger. Det er heller ingen forpliktelser til å kjøpe sal, selv om vi har gjort en salprøving.