Montana EVO Allround SOLGT!

b-2015-ma
  • Beskrivelse

Montana EVO Comfort er en god Allroundsal. Bygget på den nye "Evolution" bommen.
Bommen er en naturlig utvikling av den tradisjonelle trebommen. Gaffel og seterygg er laget i tradisjonelt laminert tre, trukket med glassfiber.

  • Brukt i ca 2 år.
  • Velholdt
  • Ekstra brede stigbøyler
  • Festereimer

SOLGT!


EVO
* Lav vekt
* Meget god passform
* 5 års garanti
* Nøyaktig sammensetting av bommen
* Grundig testet
* Meget god grunnsits
* Store bæreblader fordeler vekten over et stort område

Grunnsete og bærebladene er laget i et stykke kunststoff materiale, og gir derfor rytteren en mulighet til å oppnå en nær kontakt med hestens rygg. Til forskjell fra tradisjonelle bommer som setter rytteren høyere over hesten, da grunnsete kommer lenger bort fra hesten. EVO bommene gir også flere passformer slik at det nå er et ennå større utvalg av forskjellige bommer i vår Montana serie.

Montana EVO Comfort Allround er laget i Full Grain lær.
Salen leveres med 16" sete
Sete gir ekstra god støtte og det spesielle "Anilin" setelæret er lett å smøre inn slik at det blir "vanntett"
Salen er klargjort for bakgjort og leveres med D-ringer for feste av fortøy.
Blevin Quick Change spenner for enkel og rask justering av stigbøylereimer.

Under "Velg alternativ" kan du velge om vi skal sende deg salmal og bestillingskjema, eller om du ønsker besøk av saltilpasser. Ved saltilpassing kjører vi maks 100 km. en vei fra vår butikk i Nittedal. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål vedrørende saltilpassing. Du betaler et depositum på Kr. 350,- for salmalen. Ønsker du besøk av vår saltilpasser betaler du Kr. 500,- i depositum + kjøring (maks Kr. 300,-)
NB: Beløpet på din bestilling viser prisen på salen du har lagt i handlekurven. Vi ber deg se bort fra dette, da vi retter dette til riktig beløp etter hvilket alternativ du velger. Det er heller ingen forpliktelser til å kjøpe sal, selv om vi har gjort en salprøving.