Stacy Westfall Professional Taugrime

35820-40-00
Legg i handlekurven
  • Beskrivelse

Westfall Professional Taugrime laget i 1/4" dobbeltkjerne tau.

Håndlagde "taugrimer" fra Weaver USA. Grimen er laget i en del, uten spenner og beslag. Dette gjør grimen utrolig sterk og smidig.

Den egner seg meget godt til longering (ground work) da denne type grime er tynn nok slik at hesten ikke lener seg mot den og den er myk nok til at hesten føler det komfortabelt når den flytter seg fra press.

 Grimen har en ekstra fletting over nesedelen.

Nesedelen er laget slik at grimen holder formen, slik at det er enkelt å føre den over nesen til hesten.

Gode justeringsmuligheter.

En Taugrime er en treningsgrime og anbefales kun å brukes under oppsyn. Egner seg ikke til å bruke på beite eller andre steder der hesten er uten oppsyn da denne grimen ikke ryker om hesten skulle henge seg fast eller lignende. Egner seg ikke til bruk under transport. Husk å bruke anbefalt "knute" når du setter på grimen. Anbefalt  knute er den knuten som grimen har når du mottar den (du kan også se på bilde av grimen på vår nettside).

For en riktig passform, juster grimen slik at tauet fra knuten går under eller bak kjevebenet, ikke utenfor kjevebenet. For riktig feste av grimen tre enden av nakkestykke gjennom løkken fra baksiden . Før deretter enden av nakkestykke  rundt løkken til høyre side og tre deretter mellom løkke og nakkestykke. Stram deretter godt. ( Se også tegningen på bilde)