Salmal gitter Kr. 350,- (depositum)

101
Legg i handlekurven
  • Beskrivelse

Tilpassing av sal til hest og rytter er et viktig område. At salen passer både hest og rytter er meget viktig, og vi anbefaler alle på det sterkeste å bruk tid på å finne riktig sal til deg selv og hesten. Resultatet vil være en sal som er komfortabel for hesten og som gir deg en riktig og balansert sits.

Vårt Salmal Gitter er først og fremst ment å være en hjelp for våre kunder som bor langt unna og derfor ikke har mulighet til å få hjelp av våre saltilpassere. Vi svarer selvfølgelig også på dine spørsmål pr. Tlf. (Vi har ikke kapasitet til å besvare dette pr. e`mail)

Følg instruksjonen som du får tilsendt sammen med malen, send så malen tilbake til oss.
Ring kundeservice om du har spørsmål om dette eller andre ting i forbindelse med tilpassing av sal, så hjelper vi deg gjerne.

Du betaler et depositum på Kr. 350,- for å få tilsendt salmalen. Dette får du igjen når du returnerer malen til oss. Om du skulle ønske å kjøpe sal av oss etter å ha lånt salmalen, betaler vi deg også tilbake dine fraktutgifter.

Salmalen måles rett mot bommene, og kan derfor kun brukes til våre saler.

Salmalen er ikke til salgs, men kun til utlån og må derfor returneres innen 4 uker
(Om ikke malen returneres vil vi fakturere hele beløpet på Kr. 700,- med fratrekk av Kr. 350,-)

Ønsker du besøk av en saltilpasser.
For kunder i vårt nærområde (100 km) kommer en av våre saltilpassere ut til din stall. For denne tjenesten betaler du Kr. 500,- i depositum. (Disse pengene får du tilbake om du ønsker å kjøpe sal av oss.) Du betaler også Kr. 3,5,- pr. kilometer i kjøregodtgjørelse regnet tur / retur fra vår butikk i Nittedal, og vi kjører opptil 10 mil en vei (100 km) fra vår butikk i Nittedal. Kjøregodtgjørelse beregnes bare en gang, så om dere er flere som skal ha salprøving på samme stall, kan man dele på denne kostnaden.

Salprøving hvor vår saltilpasser kommer ut til din stall gjelder for nye og brukte saler fra Kr. 14.000,- 

Salprøving med Salmalgitter gjøres for  nye og brukte saler i alle prisklasser.

Ring eller mail oss hvis du har spørsmål eller ønsker å bestille tid for saltilpassing.

Saltilpassing gjøres kun til våre saler, da vi måler rett mot bommene og de ulike passformene.

Ønsker du hjelp i forbindelse med kjøp av bruktsal som er kjøpt ny her hos oss, kan vi i mange tilfeller være behjelpelig. Egne priser gjelder for dette. Ta kontakt med kundeservice for mer informasjon om dette.