Longeringsutstyr, Longetau, Longepisk, Longedelta, Innspenningsgjort, m.m.

!

Taugrime med leietau

357800

Prisgunstig Taugrime med Leietau i flere forskjellige farger.
Grimen er laget i en del av 9 mm. tau. Leietauet har en diameter på 12,7 mm. og er 2,2 meter langt.

Farge: Svart med svart leadrope.

 

(Egner seg ikke til å bruke på beite eller andre steder der hesten er uten oppsyn da denne grimen ikke ryker om hesten skulle henge seg fast eller lignende)

Stacy Westfall Professional Taugrime

357810

Westfall Professional Taugrime laget i 1/4" dobbeltkjerne tau. Håndlagde "taugrimer" fra Weaver USA. Grimen er laget i en del, uten spenner og beslag. Dette gjør grimen utrolig sterk og smidig. Den egner seg meget godt til longering (ground work) da denne type grime er tynn nok slik at hesten ikke lener seg mot den og den er myk nok til at hesten føler det komfortabelt når den flytter seg fra press. Grimen har en ekstra fletting over nesedelen som til en stor grad gjør det unødvendig med krok på Lead Ropet man bruker. Nesedelen er laget slik at grimen holder formen, slik at det er enkelt å føre den over nesen til hesten.
Gode justeringsmuligheter.

Farge Svart med svart fletting over nese.

(Egner seg ikke til å bruke på beite eller andre steder der hesten er uten oppsyn da denne grimen ikke ryker om hesten skulle henge seg fast eller lignende)

SilverTip Training Halter

359504

Treningsgrime med 5 års garanti. Håndlagde «taugrimer» fra USA. Grimen er laget i en del, uten spenner og beslag. Den egner seg meget godt til longering / bakke-arbeid. Grimen er tofarget.

(Egner seg ikke til å bruke på beite eller andre steder der hesten er uten oppsyn da denne grimen ikke ryker om hesten skulle henge seg fast eller lignende)

Silver Tip Treningsgrime med hurtigkrok

359535

Treningsgrime med 5 års garanti. Håndlagde «taugrimer» fra USA. Grimen er laget i en del, uten spenner og beslag. Den egner seg meget godt til longering / bakke-arbeid. Grimen er tofarget som avbildet.

(Egner seg ikke til å bruke på beite eller andre steder der hesten er uten oppsyn da denne grimen ikke ryker om hesten skulle henge seg fast eller lignende)

SilverTip Lead Ropes

359520/351928

Originale Lead Ropes fra SilverTip i USA. Kraftige tau med riktig tyngde. Roseknute fram og lærflapp bak. Tauene har samme farger som SilverTip grimene.
Finnes i to forskjellige lengder: 12 fot (= ca 3,6 m) og 22 fot (= ca 6,6 m)

Man kan også bestille tauet med Twist krok eller Stacy Westfall krok (se feltet "Velg type") eller enkelt montere krok på tauet senere, om man ønsker det.

Om ønskelig, kjøp med krok "Twist" eller S.W. Karabinkrok og spar 40% på kroken.

 

Forslag til hvordan feste krok til Lead Rope: Denne knuten er grei å løsne selv om den er har blitt stram. (egner seg også godt til bruk på slepetau og lignende)

Stacy Westfall Proffesional Lead Rope

351917

Professional Lead Ropes.
Lead ropes er en del av vår "Professional serie" av verktøy for bakke-arbeid, laget med tanke på bruksegenskaper og holdbarhet.

Tauene er laget i 19 mm dobbeltflettet tau for riktig tyngde og følelse. Leveres med lær reim bak og løkke i front for enkelt å kunne feste den til grimen.

Lead Ropet kommer i 2 forskjellige lengder: 

 • Tauet med 4,5 meter lengde egner seg godt til allslags bruk slik som henger trening osv.
 • Tauet med 7,3 meter lengde egner seg godt til longering samt der du trenger ekstra langt tau til ulike øvelser.

Om ønskelig, kjøp med krok "Twist" eller S.W. Karabinkrok og spar 40% på kroken.

 

 

Stacy Westfall Stick and String

655140

Verktøyet og kunnskapen til å bruke det, gir store muligheter.

Westfall Professional "Carrot Stick" (Armforlenger) brukes som en forlengelse av din arm. Et meget anvendelig verktøy for trening av hest. ( Må ikke forveksles med en pisk.)
Laget i USA for beste kvalitet og bruksegenskaper.
Designet for å gi så lav vekt som mulig, uten at det går ut over kvalitet og holdbarhet.
Kombinerer du denne med lead ropes og taugrime, trenger man ikke "Round Pen"

Leveres komplett med "String" for som øker bruksområde til armforlengeren. Stringen er laget av dobbeltkjerne tau som gir "riktig" følelse og kontroll, samt holdbarhet.

 • Stick: Den er 122 cm lang og laget av glassfiber. Den har gummiert håndtak for best mulig grep og komfort.
 • String: Den er 1,8 ,meter lang og har en diameter på 6 mm. Den har lærreim på enden og løkke i front for enket å kunne ta den av og på etter behov.

Stacy Westfall Activety Ball

652400

Nå i tre størrelser, for ennå flere bruksområder...

Denne multifunksjons ballen leveres nå i tre størrelser og kan brukes som en hjelp til trening av hesten samt som et verktøy til å hjelpe ryttere til å bedre sits og balanse. Den kan også brukes som en leke for hesten.

Ved å bruke ballen i treningen med hesten kan den hjelpe med å gjøre hesten mindre sensitiv og hjelpe den å akseptere nye ting bedre.

 • Str: Small har en omkrets på ca 203 cm som tilsvarer en høyde på ca 65 cm. Den egner seg godt til mindre hester og ryttere.
 • Str: Medium passer godt til middels store hester og ryttere. Den har en omkrets på ca 259 cm som tilsvarer en høyde på ca 84 cm. Denne str. er også godt egnet for å hjelpe ryttere til bedre sits.
 • Str: Large har en omkrets på ca 330 cm som tilsvarer en høyde på ca 104 cm. som egner seg godt til større hester

 

 • Se link til instruksjonsvideo på pakken.
 • Leveres med luft pumpe.
 •  Pump de opp så "hardt" at hesten ikke klarer å bite i de.
 • Ikke bruk de sammen med stangbitt, da den kan sprette opp å treffe bittet
 • Det anbefales at Activety Ballen kun brukes under oppsyn.

Stacy Westfall
Hun er en velkjent Natural Horsemanship trener, som har utmerket seg ved sin ridning og treningsmetoder. Hun har vunnet mange store mesterskap, og var den første som vant den store Freestyle reining klassen på The Quarter Horse Congress, Uten Sal og Hodelag. Videoen av dette rittet og andre ritt, har blitt sett av millioner av mennesker over hele verden.

Trekk til Stacy Westfall Activety Ball

652395

Trekk til Stacy Westfall Activety Ball gir bedre beskyttelse ved bruk, samtidig som det gjør det enklere å vite når det er pumpet inn riktig mengde luft.

Farger koordinerer med Stacy Westfall Activety Ball.
S= Lilla, M= Blå, L=Rød