Benbeskyttere, Stryksokker, Senebeskyttere, Kopper, Boots osv.

 

!

Ballistic No-Turn Bell Boots

354275

No-Turn Hovklokkene gir en 360 graders beskyttelse av hoven og hovballene. De er laget i ett slag-absorberende og meget rivsikkert materiale. Kan benyttes i kombinasjon med andre beinbeskyttere for maksimal effekt. De er laget i materialer av meget høy kvalitet, noe som gir lang levetid og høy bruksverdi. Dobbeltsydde borrelåsfester holder de på plass under alle forhold.

 

Prodigy Athletic Neoprene Performance Boots

354285

Prodigy Athletic Performance Boots produseres i neopren av beste kvalitet, hvilket gjør at de tåler ekstreme belastninger uten å miste passform eller komfort. De gir 360 graders beskyttelse og støtte for ben og seneapparat. De robuste borrelåsfestene holder beskytterene sikkert på plass selv under tøffe belastninger. Bootsen’s anatomiske utforming gjør at de ikke hindrer blodgjennomstrømningen eller virker forstyrrende på hesten.

Str.
Smal passer ponny/cob
Medium passer liten til medium Quarter
Large passer stor Quarter og varmblods ridehest

Farge Svart

 

Weaver Leather Skid Boots

302110

Weaver Leather Skid Boots laget i kvalitetslær med ekstra solid "skid" plate. Justering med solid borrelås. Brukes som lav benbeskytter, og er spesielt utviklet til beskyttelse ved "sliding stops" der den hindrer og demper slag, brannsår og andre ytre påvirkninger.  Robust beskytter som ikke forstyrrer eller hemmer hesten. De er laget i materialer av meget høy kvalitet, noe som gir lang levetid og høy bruksverdi. Den spesielle utformingen gir en meget god passform. Forsterkningen sammen med det øvrige materialets styrke gir den nødvendige stabilitet og holdbarhet.

Leveres i en standardstørrelse

Farge: Brun