Benbeskyttere, Stryksokker, Senebeskyttere, Kopper, Boots osv.

 

!

Stryksokker Bakben

354315

Stryksokker til bakben med meget god beskyttelse på innsiden med en solid beskyttelsesplate. Denne beskytteren kan brukes til alle ride og kjøregrener.

Kraftig borrelåsfeste

Farge: Svart

Splint Boots

354230

Neopren Splint Boots med ekstra forsterkning og støtdemping. Festes enkelt og raskt med 3 stk. justerbare borrelåsfester for best mulig tilpassing.

Farge. Svart

Ballistic No-Turn Bell Boots

354275

No-Turn Hovklokkene gir en 360 graders beskyttelse av hoven og hovballene. De er laget i ett slag-absorberende og meget rivsikkert materiale. Kan benyttes i kombinasjon med andre beinbeskyttere for maksimal effekt. De er laget i materialer av meget høy kvalitet, noe som gir lang levetid og høy bruksverdi. Dobbeltsydde borrelåsfester holder de på plass under alle forhold.

 

Prodigy Athletic Neoprene Performance Boots

354285

Prodigy Athletic Performance Boots produseres i neopren av beste kvalitet, hvilket gjør at de tåler ekstreme belastninger uten å miste passform eller komfort. De gir 360 graders beskyttelse og støtte for ben og seneapparat. De robuste borrelåsfestene holder beskytterene sikkert på plass selv under tøffe belastninger. Bootsen’s anatomiske utforming gjør at de ikke hindrer blodgjennomstrømningen eller virker forstyrrende på hesten.

Str.
Smal passer ponny/cob
Medium passer liten til medium Quarter
Large passer stor Quarter og varmblods ridehest.

 

Weaver Leather Skid Boots

302110

Weaver Leather Skid Boots laget i kvalitetslær med ekstra solid "skid" plate. Justering med solid borrelås. Brukes som lav benbeskytter, og er spesielt utviklet til beskyttelse ved "sliding stops" der den hindrer og demper slag, brannsår og andre ytre påvirkninger.  Robust beskytter som ikke forstyrrer eller hemmer hesten. De er laget i materialer av meget høy kvalitet, noe som gir lang levetid og høy bruksverdi. Den spesielle utformingen gir en meget god passform. Forsterkningen sammen med det øvrige materialets styrke gir den nødvendige stabilitet og holdbarhet.

Leveres i en standardstørrelse

Farge: Brun

Leather Splint Boots

302113

Leather Splint Boots fra kvalitetsleverandøren Weaver.

Laget i Herman Oak Harness lær. Solide spenner og beslag samt 3 stk. elastiske fester for best mulig tilpassing.
Innerdel av støtabsorberende "lukket" celle skum som tar effektiv av for støt og slag.

Former seg til hesten og gir meget god beskyttelse under harde belastninger uten å miste passform eller komfort. De gir god beskyttelse uten å hindre hestens bevegelser.

Beskytterene er anatomisk utformet. Kan brukes både på fram og bakben.

Quarter Size (Cob/Full)

Farge som avbildet

Polo Bandasjer 4 pk.

354205

Polo bandasjer som gir god støtte ved trening og konkurranser. Laget i børstet fleece av beste kvalitet. Kan vaskes i maskin, uten å miste formen.

Ca 12 cm bredde og 245 cm lengde.

Selges i sett av 4 (pris pr. sett)