Bamboo Gear Taugrime med 2,5 meter Lead-Rope.

3580050
Legg i handlekurven
  • Beskrivelse

Bamboo Gear Taugrime med 2,5 meter Lead-Rope.

Str: Average Quarter Size (Cob/Full)

ORGANISK BAMBUS:
Den raskest voksende planten på planeten, bambus, er en bærekraftig, fornybar ressurs.

ØKO-VENNLIG: 
Bambus trives med veldig lite vann og uten bruk av plantevernmidler eller gjødsel, er bambus en 100% naturlig og biologisk nedbrytbar fiber med et lite miljøavtrykk.

FUKT-ABSORBERENDE:
Med evnen til å absorbere bort tre ganger sin vekt i vann, flytter bambus effektivt svette og fuktighet bort fra hesten.

ANTIBAKTERIEL:
Bambus er naturlig motstandsdyktig mot bakterier og mugg.

KLIMAKONTROLL:
Mikrohull i fiber oppmuntrer luftstrøm og pusteevne for økt komfort i alle temperaturer.

BUTTERY SOFT:
Bambus er myk som silke, en sterk, allergivennlig fiber perfekt for hester med sensitiv hud.

UV-BESKYTTELSE:
Motstandsdyktig mot UV-stråler for å beskytte mot sollysets falming og nedbrytende effekter.


En Taugrime er en treningsgrime og anbefales kun å brukes under oppsyn. Egner seg ikke til å bruke på beite eller andre steder der hesten er uten oppsyn da denne grimen ikke ryker om hesten skulle henge seg fast eller lignende. Egner seg ikke til bruk under transport. Husk å bruke anbefalt "knute" når du setter på grimen. Anbefalt  knute er den knuten som grimen har når du mottar den (du kan også se på bilde av grimen på vår nettside).
For en riktig passform, juster grimen slik at tauet fra knuten går under eller bak kjevebenet, ikke utenfor kjevebenet. For riktig feste av grimen tre enden av nakkestykke gjennom løkken fra baksiden . Før deretter enden av nakkestykke  rundt løkken til høyre side og tre deretter mellom løkke og nakkestykke. Stram deretter godt. ( Se også tegningen på bilde)