Tex Tan Beaumont Roper Sal

8850
  • Beskrivelse
  • Spesifikasjoner

En robust Roper Sal fra Tex Tan. Laget i Hereford Brand lær av beste kvalitet. Spesialforsterket Roper bom.

En ekte Roper sal med forsterket bom og kraftig rigging. Den er konstruert med tanke på lange dager i salen. Sete er laget i solid nubuk-skinn som også er enkelt å impregnere slik at det blir vanntett. En arbeidsal som tåler det meste, produsert på en spesialbom som står imot de kreftene som påvirker sadlen når den brukes som arbeids-sal. Edelstål beslag og Blewis spenner. Medisinsk fleece på undersiden av salen

Under "Velg alternativ" kan du velge om vi skal sende deg salmal og bestillingskjema, eller om du ønsker besøk av saltilpasser. Ved saltilpassing kjører vi maks 100 km. en vei fra vår butikk i Nittedal. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål vedrørende saltilpassing. Du betaler et depositum på Kr. 350,- for salmalen. Ønsker du besøk av vår saltilpasser betaler du Kr. 500,- i depositum + kjøring (maks Kr. 300,-)
NB: Beløpet på din bestilling viser prisen på salen du har lagt i handlekurven. Vi ber deg se bort fra dette, da vi retter dette til riktig beløp etter hvilket alternativ du velger. Det er heller ingen forpliktelser til å kjøpe sal, selv om vi har gjort en salprøving.

Produsent: Tex Tan Saddlery USA
Artikkel Nr:

8850

Bom: Ralide Full Quarter
Mankeklaring: Medium til Høy
Sete størrelse: 16"
Vekt: Ca 15 kg
Farge: Brun
Garanti: 5 år bomgaranti
Rigging:

7/8" Full Double

Gullet - Swell 7" - 12"
Horn 3 3/4" x 2 1/2"
Cantle 4"
__ifPurchasable__
__endifPurchasable__