Equiflex Crossover

180
  • Beskrivelse
  • Spesifikasjoner

Equiflex Crossover
Den nye allround westernsalen gir optimale bæreflater og den spesielle Flex-riggingen i Edelstål gir salen god stabilitet og er trykkutjevnende.

Salen kommer i to varianter (og priser)
Crossover Standard Kr. 19.980,-
Crossover Lux Kr. 21.450,- (Ekte saueskinn underside og Twist and Wrap fendere er standard på denne salen). 

En kort allround sal. Leveres med festereimer og ekstra beslag for enkelt å feste ønsket utstyr på salen. Sete gir meget god komfort, og egner seg godt for lange dager i salen. Sadlen er meget godt balansert og egner seg til både øvede og uøvede ryttere. Som ved alle Equiflex sadler er kvalitet på lær og håndtverkt i absolutt toppklasse. Klargjort for fortøy og bakgjort. Mykt stoppet sete og Nubuk setelær av beste kvalitet. Blevis Quick Change for enkel og rask justering.

Alle Equiflex saler leveres med ulike bommer, etter hestens mål. Salen leveres også med en utvalgt standardbom. Dette står opplyst under detaljer om salen.

Sadlen er bygget på den unike Equiflex bommen som tilpasser seg hesten og følger dens bevegelses mønster. Les mer om Equiflex på våre informasjonsider.

Under "Velg alternativ" kan du velge om vi skal sende deg salmal og bestillingskjema, eller om du ønsker besøk av saltilpasser. Ved saltilpassing kjører vi maks 100 km. en vei fra vår butikk i Nittedal. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål vedrørende saltilpassing. Du betaler et depositum på Kr. 350,- for salmalen. Ønsker du besøk av vår saltilpasser betaler du Kr. 500,- i depositum + kjøring (maks Kr. 300,-)
NB: Beløpet på din bestilling viser prisen på salen du har lagt i handlekurven. Vi ber deg se bort fra dette, da vi retter dette til riktig beløp etter hvilket alternativ du velger. Det er heller ingen forpliktelser til å kjøpe sal, selv om vi har gjort en salprøving.

Også tilgjengelig med EVO bommen

Produsent Pullman Saddlery
Bom Semi-Full Quarter / X-Full Quarter / Valgfri bom
Mankeklaring Avhenger av bomvalg
Sete størrelse

16" eller valgfri setestørrelse

Garanti 10 år totalgaranti
Rigging 7/8" In-Skirt Drop Down
__ifPurchasable__
__endifPurchasable__