Continental EVO RL Reiner

19600
  • Beskrivelse
  • Spesifikasjoner

Våre Montana EVO saler er oppgradert til Continental Classic standard.

Continental Classic: For våre Westernsaler Continental Classic anvendes kun materiale av høyeste kvalitet. Edelstål beslag og naturgarvet "Full Grain" lær fra USA. 5 år totalgaranti på hele salen.

Continental EVO Rick LeMay Reiner er en meget god Reining og allround sal. Salen har samme design som Equiflex Rick LeMay Reiner salen som har vært en bestselger i mange år.

NB: Kun i farge mellombrun (se bilde av Montana Bryant)

Continental EVO Rick LeMay Reiner er en sal i vår serie med saler som er bygget på den nye "Evolution" bommen.
Bommen er en naturlig utvikling av den tradisjonelle trebommen. Gaffel og seterygg er laget i tradisjonelt laminert tre, trukket med glassfiber.
EVO
* Lav vekt
* Meget god passform
* 5 års garanti
* Nøyaktig sammensetting av bommen
* Grundig testet
* Meget god grunnsits
* Store bæreblader fordeler vekten over et stort område

Grunnsete og bærebladene er laget i et stykke kunststoff materiale, og gir derfor rytteren en mulighet til å oppnå en nær kontakt med hestens rygg. Til forskjell fra tradisjonelle bommer som setter rytteren høyere over hesten, da grunnsete kommer lenger bort fra hesten. EVO bommene gir også flere passformer slik at det nå er et ennå større utvalg av forskjellige bommer.

Continental EVO Outdoor er laget i Full Grain Chestnut farget lær og har "Butterfly" skjørter som sikrer god kontakt for rytterens sjenkler. Salen leveres med 16" sete.
Sete gir god støtte og det spesielle "Anilin" setelæret er lett å smøre inn slik at det blir "vanntett"
Salen leveres med D-ringer for bakgjort samt D-ringer for fortøy.
Blevin Quick Change spenner for enkel og rask justering av stigbøylereimer.

Under "Velg alternativ" kan du velge om vi skal sende deg salmal og bestillingskjema, eller om du ønsker besøk av saltilpasser. Ved saltilpassing kjører vi maks 100 km. en vei fra vår butikk i Nittedal. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål vedrørende saltilpassing. Du betaler et depositum på Kr. 350,- for salmalen. Ønsker du besøk av vår saltilpasser betaler du Kr. 500,- i depositum + kjøring (maks Kr. 300,-)
NB: Beløpet på din bestilling viser prisen på salen du har lagt i handlekurven. Vi ber deg se bort fra dette, da vi retter dette til riktig beløp etter hvilket alternativ du velger. Det er heller ingen forpliktelser til å kjøpe sal, selv om vi har gjort en salprøving.

Produsent: Montana Saddlery USA
Artikkel Nr:

19600

Bom: EVO Full-Quarter
Mankeklaring: Medium
Sete størrelse:

16"

Vekt: Ca 11 kg
Farge: Kastanjebrun
Garanti: 5 år bomgaranti
Rigging: 7/8" In-Skirt
__ifPurchasable__
__endifPurchasable__